Portfolio

Vaste kosten

Onovertroffen
zekerheid

Passende
omvang

Ons portfolio bestaat uit producten gericht op kleine en middelgrote ondernemingen, organisaties en instellingen. Standaard plaatsen we een dubbele server die we op afstand beheren. Regelmatig komt een medewerker langs om vragen te beantwoorden en eventuele storingen te verhelpen.

Bij wat grotere organisaties die een eigen beheerder in dienst hebben kunnen wij optreden als coach en begeleider. De organisatie kan zo profiteren van een professioneel beheer binnen moderne concepten zonder de daarbij behorende kosten.

Voor beperkte organisaties (in omvang of budget) kunnen we vaak een passende aanbieding doen door slechts één machine te plaatsen of door een combinatie met andere organisaties in of bij hetzelfde gebouw.

Binnenkort kunt u ook een product verwachten voor hele kleine organisaties (zelfstandigen en organisaties van 1 tot 5 personen).

Noem het garantie, noem het een S.L.A., noem het waarmaken wat je belooft…
Systeembeheer doen wij tegen een vast bedrag per maand of per jaar, net wat u het prettigst vindt.
Wij staan namelijk voor onze dienstverlening en vallen u dus niet lastig met onverwachte extra kosten.

Elk bestand staat, zodra het opgeslagen wordt, op twee verschillende harddisks in twee verschillende machines. Hardwarestoringen kunnen hierdoor nooit een bestand beschadigen.

Binnen een uur nadat een bestand opgeslagen is, wordt er een kopie van gemaakt op twee andere harddisks. Hierdoor kan een eventuele storing in het bestandssysteem geen schade meer toebrengen. De gebruiker kan het bestand uit deze zogenoemde 'historie' altijd zelf terughalen, maar het er nooit uit verwijderen.
Ook virussen en dergelijke kunnen geen enkele schade meer toebrengen.

Een versie van het bestand van elk individueel uur blijft tenminste een week beschikbaar. Eenmaal per dag worden alle bestanden opgenomen in de dagelijkse historie. Deze blijft tenminste twee maanden beschikbaar voor direct gebruik.

Elke maand worden alle bestanden, inclusief alle ‘dagelijkse' versies van de historie, op een backup-medium geschreven. Elk bestand komt zo op tenminste twee backup-sets terecht. De backup-sets worden afwisselend bewaard op twee geografisch, (lucht-)verkeerstechnisch en organisatorisch gescheiden locaties.

Er is in dit systeem geen sprake van bestanden die ‘de backup missen'. Dit effect treedt op wanneer een bestand gemaakt/gewijzigd wordt na een backup en alweer gewist of gewijzigd is voordat de volgende backup plaatsvindt.

Doordat de volledige historie op het backup-medium wordt geschreven is elk bestand dat ooit tenminste een dag op de server heeft gestaan voor altijd beschikbaar op tenminste twee verschillende backup-sets.

In overleg met een opdrachtgever stellen wij altijd een passend product samen. Passend bij de organisatie, passend bij de gebruikers en passend binnen het budget.

Na een vrijblijvend gesprek doen wij u graag een passende aanbieding.